Beoordelingen


Heeft u een optreden van ons meegemaakt?
Dan willen wij u vragen uw bevindingen met ons te delen door uw beoordeling hieronder in te vullen.

Geef uw beoordeling

 
 
 
 
 
 
 
 
- Velden met * zijn verplichte velden .
- Het emailadres zal niet worden getoond.
- Het kan voorkomen dat uw beoordeling pas wordt weergegeven nadat wij het gecontroleerd hebben.
- We hebben het recht om uw beoordeling te verwijderen of niet te publiceren.
9 berichten.
Veronique Maas uit Dongen schreef op 8 september 2018:
Fantastische musicale, 8 koppige band met een geweldige diversiteit aan muziek. Ze staan garant voor een feestje waarbij niemand stil kan blijven staan !
Hans en Karin uit Tilburg schreef op 4 september 2018:
Super super goede en gezellige band. Jullie maken er steeds weer een feestje van. Gave nummers....
Bigg-f meat love uit Tilburg schreef op 3 september 2018:
Top optreden in gouden Carolus. Was gezellig feestje .en dat al 15 jaar lang . We zien elkaar weer snel Groetjes Frank
Showeventz uit Boekel/Boerdonk schreef op 15 december 2017:
Topband en zeker te boeken voor een bruiloft of evenement Goede prijsstelling en professioneel optreden maar vooral.... de beste hits van toen en nu en veel gezelligheid ZEKER EEN AANRADER ! Joan van Berlo Peelsessie Showeventz
Jan en Ilse Verbunt uit Dongen schreef op 14 juli 2016:
Hallo allemaal, wij willen jullie graag nog heel erg bedanken voor jullie fantastisch optreden tijdens onze bruiloft!!! We hebben erg genoten van jullie allemaal. Wat was het een prachtig feest mede dankzij jullie. En wat was het fijn dat jullie zo soepel met onze speciale verzoeken omgingen!!! Heel veel complimenten over jullie gehoord van onze gasten. Als we nog een keer gaan trouwen weten we jullie te vinden hoor!! We komen snel weer een keer naar jullie kijken! Groetjes Jan Verbunt en Ilse Verbunt van Berkel
psnoetje uit oss schreef op 9 december 2015:
Een gezellige, goeie band die de hele tent op zijn kop krijgt, maakt er altijd een memorabel feestje van, waar je liever geen eind aan wil laten komen.
Qwint uit Tilburg schreef op 8 december 2015:
Echt een top band dat het publiek weer laat swingen. Leuke nummers! Top
Bruidspaar schreef op 1 augustus 2015:
Ontzettend bedankt voor een geweldig knalfeest! Wij en onze gasten hebben heel erg genoten!!
Bruidspaar schreef op 16 juni 2014:
Ha toppers, Ontzettend bedankt voor de geweldige feestavond tijdens onze bruiloft op vrijdag 13 juni in ’t Veerhuis! Wat hebben jullie er met z’n allen een fantastische avond van gemaakt met hele lekkere muziek, ontzettend veel enthousiasme en interactie met onze gasten. Echt heel leuk!