goede doel Hersenstichting - coverband Backstage

goede doel Hersenstichting

Afgelopen zaterdagavond was het dan zover, coverband Backstage vierde haar 20 jarig jubileum in JC Crossroads in Kaatsheuvel.

BACKSTAGE had aan haar jubileum-viering een goed doel gekoppeld. Met een benefiet-avond werd geld ingezameld voor de Hersenstichting.

Om 20:00 uur ging de zaal open en de eerste gasten werden magisch ontvangen door goochelaar Stan. Om 20:45 uur beklommen de leden van de jubilerende band voor het eerst het podium. Later die avond verzorgden zij nog twee maal een spettende optreden.

Tussendoor zorgden een aantal gast-artiesten voor een afwisselend programma. Zangeres Nataz, de dames van Half past 10 en Frank van Zon, alias Meat Love hebben belangeloos medewerking verleend om deze avond tot een succes te maken.

Familie, vrienden en trouwe fans van de band hebben tot in de late uurtje kunnen genieten van een zeer geslaagde avond.

De opbrengt van de entree-gelden, een percentage van de consumptie-omzet en de opbrengst van een loterij zijn ten goede gekomen van de Hersenstichting. In totaal is een bedrag van € 1137,84 opgehaald voor dit goede doel.

Coverband Backstage kijkt terug op een fantastische jubileum-avond en wil iedereen bedanken die dit mogelijk heeft gemaakt.

naar boven