Party Time Bruiloft - coverband Backstage

Bruiloft band

Sta je op het punt om binnenkort te gaan trouwen en zijn de voorbereidingen hiervoor al in volle gang?
Een van de meest gekozen bands voor een bruiloft is een coverband.

Welkom bij Backstage, de coverband die van uw bruiloft een onvergetelijk feest maakt! Wij zijn een ervaren en gepassioneerde band die zich richt op live muziek voor bruiloften en evenementen. Met onze uitgebreide repertoire van nummers uit verschillende genres, brengen wij de sfeer en energie die nodig is om uw feest tot een succes te maken. Met meer dan 15 jaar ervaring weten we precies hoe we van jullie dag een onvergetelijk moment kunnen maken. Oftewel. Party Time🕺.

Een brede variatie aan muziek voor iedereen komt voorbij. Van muziek uit de jaren 80 tot de hits van nu. De genres Dance, Pop, Rock, Nederpop, PartyHits knallen uit de speakers. Kortom, perfect voor ieder trouwfeest.

bruiloft-backstage

“Topband en zeker te boeken voor een bruiloft of evenement. Goede prijsstelling en professioneel optreden. De beste hits van toen en nu en veel gezelligheid ZEKER EEN AANRADER !”

Onze muziek is niet alleen een feest voor uw oren, maar ook voor uw ogen. Onze podiumopstelling en belichting zijn speciaal ontworpen om een ​​visueel spektakel te creëren dat uw gasten nog lang zal bijblijven. Onze bandleden zorgen voor een interactieve show die uw gasten meeneemt op een muzikale reis die hen doet dansen, zingen en feesten.

Naast onze live muziek bieden wij ook DJ-diensten aan om ervoor te zorgen dat er geen moment stilte valt tijdens uw feest. Onze ervaren DJ spelen de beste nummers van verschillende genres en houden uw gasten op de dansvloer tot in de vroege uurtjes.

Waarom Coverband Backstage voor je bruiloft?

  • Wij spelen de muziek waar uw feest om vraagt
  • Van meer dan 150 bruiloften een onvergetelijk feest gemaakt.
  • Groot repertoire van meer dan 250 nummers
  • Altijd gratis pauzemuziek
  • Professioneel licht
  • DJ dient mogelijkheid

Backstage is meer dan alleen een coverband voor bruiloften. Wij zijn uw partners in het creëren van een onvergetelijke avond die nog lang zal bijblijven bij u en uw gasten. We weten dat online een keuze maken voor een goede bruiloft band lastig kan zijn. Daarom bieden we de mogelijkheid aan om tijdens een kijkavond ons te bewonderen en te beluisteren, want live muziek klinkt gewoon beter live. Ervaar de gezelligheid en geniet van de nummers die we dan speciaal voor jullie spelen. Interesse? Neem dan even contact met ons op via ons contactformulier.

naar boven