Gelegenheden - coverband Backstage

Gelegenheden

Welkom bij Backstage, dé coverband voor elk feest en evenement! Met onze jarenlange ervaring en passie voor muziek, maken wij van elk optreden een onvergetelijke ervaring.

Bruiloften

Op zoek naar de perfecte band voor jullie bruiloft? Backstage zorgt voor de juiste sfeer op jullie mooiste dag. Met een uitgebreid repertoire van de grootste hits uit de afgelopen decennia, maken wij er een feest van dat jullie en jullie gasten nog lang zullen herinneren. Van rustige ballads tot up-tempo dansnummers: wij hebben alles in huis om van jullie bruiloft een groot succes te maken.

Bedrijfsfeesten

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, jubileum of personeelsfeest: Backstage weet hoe je een feestje moet bouwen. Met een gevarieerd repertoire van pop, rock, soul en disco hits uit de afgelopen decennia, zorgen wij voor een onvergetelijke avond. Onze band past zich moeiteloos aan aan de sfeer en wensen van het publiek en zorgt ervoor dat de dansvloer de hele avond gevuld blijft.

Jubileum

Een jubileumfeest is pas compleet met de muziek van Backstage. Van jong tot oud, iedereen kan bij ons terecht voor een feestelijke avond vol hits uit de jaren ’70, ’80, ’90 en de hits van nu. Of het nu gaat om een intieme viering op een binnen locatie of een groot feest in de buitenlucht, wij zorgen ervoor dat iedereen een onvergetelijke avond heeft.

Festivals

Backstage is ook te boeken voor festivals en andere grote evenementen. Onze energieke show en herkenbare repertoire maken ons de ideale band om het publiek te vermaken. Van covers van de grootste pop- en rocksterren tot onze eigen nummers, wij weten hoe we een feestje moeten bouwen. Boek ons nu en maak van jouw festival een groot succes!

Kortom, of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of festival: Backstage is dé coverband die van elk evenement een feest maakt. Neem contact met ons op voor meer informatie of om direct te boeken!

    * verplichte velden

    Elk feestje wordt een groot FEEST

    Meer dan 15 jaar ervaring

    Grote band voor een betaalbare prijs

    naar boven