Festivals en evenementen - coverband Backstage

Festivals en evenementen

Welkom bij Backstage, dé coverband die garant staat voor een onvergetelijke live muziek ervaring op festivals en evenementen!

Onze band bestaat uit professionele en enthousiaste muzikanten die samen meer dan 20 jaar ervaring hebben in het optreden op grote podia en festivals. Met ons brede repertoire van klassieke hits tot de nieuwste top 40 hits, zorgen wij ervoor dat het publiek altijd in beweging blijft.

Wij zijn bekend om onze interactieve en energieke shows waarbij we het publiek betrekken in onze muziek. Of het nu gaat om het laten meezingen van de teksten of het dansen op het ritme van de muziek, Backstage weet hoe ze een feestje moet bouwen!

Ons doel is om een geweldige ervaring te creëren voor onze klanten en hun publiek. We werken nauw samen met de organisatoren om de perfecte setlist samen te stellen en ons geluid en licht aan te passen aan de sfeer van het evenement.

Of je nu een groot muziekfestival, bedrijfsfeest, bruiloft of ander evenement organiseert, Backstage is de perfecte keuze voor live muziek entertainment. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een optreden te boeken. Wij kijken er naar uit om van jouw evenement een succes te maken!

naar boven