Over ons - coverband Backstage

Over ons

Niet zomaar een coverband uit Tilburg maar een band die er altijd wel weer een feest van maakt en staat als een huis!

Overigens niet alleen in Tilburg maar ook in geheel Nederland of Belgie.

Het repertoire van Backstage is breed en veelzijdig. Wij verzorgen cover – muziek uit jaren 70, 80 , 90 tot het heden.

Wij zijn inzetbaar voor gelegenheden zoals:

• Bruiloft
  • Privefeest
  • Bedrijfsfeest
  • Evenementen
  • Braderie

Voor iedere evenement hebben we aangepaste repertoire met vele honderden nummers geschikt voor elke leeftijdsgroep.

Dus heb je iets te vieren, Backstage is DE band die van je feestje een groot feest kan maken!! En dat ook nog eens voor een betaalbare prijs.

DJ Optie:

Een unieke combinatie van een coverband (inclusief blazers) met DJ boeken voor je feest, bruiloft of evenement? Voor een kleine meerprijs is dat mogelijk bij ons.

Door deze unieke combinatie wordt er nog meer sfeer en dynamiek toegevoegd.

Een muzikale samensmelting van verschillende genres.

De DJ opent het feest en vervolgens zal de band het gaan overnemen.

Zodra de band toe is aan een pauze neemt de DJ het over.

De sfeer komt er nog meer in en als de band weer klaar staat om te spelen smelt het nummer samen, zodat er geen stilte valt. Een grote feestact !

Heb je interesse of wil je een keer komen luisteren?

Neem dan even contact met ons op.