contact - coverband Backstage

Neem contact met ons op

Welkom op de backstage contactpagina van onze coverband!

Als je op zoek bent naar geweldige livemuziek voor jouw evenement, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We zijn een ervaren coverband die een breed repertoire aan muziekstijlen speelt, van pop tot rock en alles daartussenin. Maar we begrijpen ook dat het plannen van een evenement veel werk kan zijn en dat je misschien vragen hebt over onze band en ons optreden. Daarom hebben we deze pagina gemaakt om je te helpen contact met ons op te nemen en eventuele vragen te beantwoorden.

Als je geïnteresseerd bent in het boeken van onze coverband voor jouw evenement, kun je het formulier hieronder op deze pagina invullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de details te bespreken en te zien hoe we jouw evenement het beste kunnen ondersteunen.

Ook als je specifieke vragen hebt over onze band, zoals onze beschikbaarheid, tarieven, repertoire of technische vereisten, kun je ons contactformulier hiervoor geburiken. We zullen dan ons best doen om binnen 24 uur te antwoorden en al je vragen te beantwoorden.

Als je ons graag persoonlijk zou willen spreken, kun je ons bellen op +31(0)622958054. Als we niet opnemen, spreek dan gerust een bericht in en we bellen je zo snel mogelijk terug.

We kijken er naar uit om van je te horen en om jouw evenement onvergetelijk te maken met onze livemuziek!

  * verplichte velden

  Tilburg, NL

  Telefoon: +31 622958054

  Whatsapp: Chat

  Email: [email protected]

  naar boven