Backstage jubileum - coverband Backstage

  • 30 September 2023
  • 20:00
  • Crossroads - Kaatsheuvel -

πŸŽ‰πŸŽΈ Evenement: Coverband Backstage 20-jarig jubileum met steun aan de Hersenstichting πŸŽΈπŸŽ‰

 

coverband backstage - crossroads

Datum: Zaterdag 30 september
Tijd: Vanaf 20:00 uur
Locatie: CrossRoads Kaatsheuvel

Kom en vier met ons mee terwijl we het 20-jarig jubileum van coverband Backstage vieren! Deze avond belooft een spectaculaire muzikale ervaring te worden, boordevol energie en fantastische optredens. Maar dat is niet alles! Tijdens dit evenement steunen we ook een nobel doel: de Hersenstichting.

Op zaterdag 30 september zal CrossRoads Kaatsheuvel bruisen van de muziek en de positieve energie. We hebben niet alleen de getalenteerde leden vanΒ  coverband Backstage op het podium, maar ook een aantal geweldige gastartiesten die voor een onvergetelijke avond zullen zorgen.

Naast het vieren van dit bijzondere jubileum, willen we ook ons steentje bijdragen aan het goede doel. Door deel te nemen aan dit evenement steun je de Hersenstichting, die zich inzet voor het bevorderen van onderzoek naar hersenaandoeningen en het verbeteren van de kwaliteit van leven van degenen die hiermee te maken hebben.

Dus nodig je vrienden en familie uit voor deze speciale avond vol live muziek en steun tegelijkertijd een belangrijk doel. Samen kunnen we een verschil maken!

Zorg ervoor dat je erbij bent op zaterdag 30 september vanaf 20:00 uur in CrossRoads Kaatsheuvel. Mis dit niet en reserveer nu je tickets voor een onvergetelijke avond vol muzikale magie en het vieren van Backstage’s 20-jarig jubileum, terwijl we samen de Hersenstichting steunen.

QR kaartenverkoop

of klik hier voor het reserveren van je tickets.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op deze bijzondere avond! πŸŽ‰πŸŽΈ

naar boven