Havenfeesten 2023 - coverband Backstage

  • 20 Augustus 2023
  • 18:00
  • Breda -

Maak je klaar voor een onvergetelijke avond vol live muziek en entertainment! Op 20 augustus 2023 treden we op tijdens de langverwachte Havenfeesten in het bruisende Breda. We staan klaar om het hoofdpodium op het ‘Huiskamer’ plein 21 in Breda te laten schitteren vanaf 18:00 uur. Zorg dat je dit niet mist, want het belooft een spectaculaire show te worden die je nog lang zal bijblijven!

Havenfeesten 2023:
De Havenfeesten in Breda zijn een jaarlijks terugkerend evenement waar zowel lokale bewoners als bezoekers van ver buiten de stadsgrenzen naar uitkijken. Het evenement staat bekend om zijn levendige sfeer, heerlijk eten, gezelligheid en natuurlijk fantastische livemuziek.

Details van het optreden:
– Datum: 20 augustus 2023
– Tijd: Vanaf 18:00 uur
– Locatie: Hoofdpodium op ‘Huiskamer’ plein 21 in Breda

Mis het niet!
Zorg ervoor dat je dit geweldige optreden van Backstage tijdens de Havenfeesten 2023 in Breda niet mist. Het belooft een avond vol energie, geweldige muziek en onvergetelijke momenten te worden. Nodig je vrienden en familie uit, en kom genieten van de beste covers die we te bieden hebben.  Zet deze datum meteen in je agenda en maak je klaar voor een avond vol plezier en entertainment!

naar boven